Pondělí
Polévka:
Žampiónová
1,3,9
Hl. jídlo:
Treska s bylinkovou omáčkou, brambor, červená řepa
1,3,7
Úterý
Polévka:
Vývar s vaječnou sedlinou
1,3,9
Hl. jídlo:
Vepřová krkovice pečená, BK, zelí
1,3,12
Středa
Polévka:
Kmínová
1,3
Hl. jídlo:
Přírodní plátek, dušená rýže
1
Čtvrtek
Polévka:
Vývar s těstovinami
1,3,9
Hl. jídlo:
Vepřové na smetaně, HK
1,3,7,9
Pátek
Polévka:
Gulášová
1
Hl. jídlo:
Nudle s tvarohem, kompot
1,3,7
Změna jídel vyhrazena.
V závorce za jídlem jsou uvedena čísla alergenů.
Jídlo z jídlonosičů musí být zkonzumováno při teplotě 60 °C do 3 hodin od vydání.
Objednávky obědů na tel. čísle 569 437 703.
Dobrou chuť přejí kuchařky.